El Camino - A kezdetek

Mielőtt megkezdődne az utam Santiago de Compostela-ba, június 18-án, máris egy elsőre könnyűnek tűnő kihívás: Hogyan mutatnád be magadat, életedet és jelenlegi legnagyobb célodat a nagyvilágnak körülbelül fél oldalban? 

35123965_10155295428150706_3825914385755275264_n.jpg

Én így: 

Az életutam 8941 napja kezdődött, ebből az elmúlt 15 évben a hétköznapi emberek átlagos elfoglaltságai mellett a Taekwondo töltötte ki a szabadidőm nagy részét. Egészen addig, míg egy nem kalkulált csípősérülés szertefoszlatta nagyra törő versenyzői álmaimat. Az elmúlt pár évben egyetemi tanulmányaim mellett, illetve után azon kezdtem el dolgozni, hogy újra akkora szenvedélyt találjak valamiben, mint korábban a Taekwondóban. Végül életem lego-darabkáinak pakolgatása után világossá vált az út számomra: a SPORTCOACHING (és később a sportpszichológia). Ez a szó magában foglalja azt a két területet, amiért minden nap szenvedéllyel teli tudok felkelni. Az El Camino számomra a két terület közötti, egymillió lépés hosszú hidat jelenti. 15 év alatt sikerült tapasztalatot szereznem fizikai teljesítőképességem határainak átlépéséről. Ez az út lehetőséget ad a fizikai mellett lelki határaim megközelítésére, az egymillió lépésből az egyikkel talán át is lépem. A híd végén vár a pszichológia és a coaching világa, sok ismeretlen területtel. Az El Camino egy erős kapaszkodót fog nyújtani ebben az ismeretlen világban, az út során megszerzett tapasztalatok mindig velem lesznek. Ezen a blogon keresztül szeretnék veletek megosztani minden mentális kihívást és küzdelmet, amivel az út során szembesülök, hogy hogyan oldottam meg őket, és mit tanultam belőlük. 

Emellett szeretnék mindenkit egy közös kihívásra invitálni, csatlakozzon hozzám! A Mosoly Alapítványon keresztül szeretném azokat a súlyosan beteg gyerekeket támogatni, akik komoly kihívásokkal kerülnek szembe életük során, és minden lelki erejüket összeszedve győzik le azokat. A Mosoly csapata mese- és művészetterápiával nyújt eszközt a gyerekeknek. Szeretném utammal segíteni az alapítvány munkáját és ezen keresztül annyi inspirációt átadni, hogy a végén közösen elmondhassuk: 1 millió lépéssel közelebb hoztuk a gyerekeket a gyógyuláshoz!